De partners

20160115-IMG_5282 (2)

Paul Roling

Ik combineer mijn achtergrond in het ontwikkelen van organisaties met een nieuwsgierigheid naar andere manieren van kijken, denken en werken, zoals Design Thinking. In onbewaakte ogenblikken noem ik mijzelf ‘organisatie-filosoof’.

Ik ben ervan overtuigd dat ‘we’ in ons werk en onze bedrijven te weinig van onze creatieve vermogens laten zien. En dat organisaties het maximale vermogen nodig hebben om uberhaupt te kunnen overleven in deze tijden. Ik ervaar betekenisvol-plezier wanneer ik dat vermogen structureel kan vergroten.

Motto …

“If you want something new, you have to stop doing something old”  – Peter Drucker

Meer over mij …

static_qr_code_without_logo

De associates

andyAndy Lo Tam Loi

Gedreven door mijn passie om het (on)bekende te (her)ontdekken, begeef ik me steeds vaker op het pad van innovatie en Design Thinking. In opdrachten zet ik graag mijn kennis en ervaring van innovatie processen en visualisatie technieken in ten behoeve van onze klanten.

Dit met een diepgaande overtuiging dat bedrijven al reeds voldoende creatieve potentie  aan boord hebben. Ik denk dat het er geenszins ontbreekt aan goede en briljante ideeën bij management en medewerkers. Herkent u dit? Maar hoe komen ‘we’ dan van idee tot uitvoerbaar product en/of dienst…

Motto …

“I never made one of my discoveries through the process of rational thinking” ― Albert Einstein

Meer over mij …

linkedin-andy

[/stag_one_half_last] [/stag_columns]

 

Muriel Baron Consulting

Muriel Baron is organisatie-antropoloog met 17 jaar ervaring in het begrijpen en veranderen van organisaties. Muriel vormt een belangrijke schakel in het doorgronden van (de belemmeringen in) uw organisatie. Hetgeen essentieel is om succesvol te innoveren.

Daarnaast is een Muriel een gewild facilitator, die een groep kan meenemen in vernieuwend denken en werken.

Naar Muriel’s website

 

Logo-Business-Unlocked_RGB-1-300x42

The CRIB wordt bij de uitvoering van haar business processen ondersteund door Business Unlocked

Website

bizomate-logo_blue_tagline-large

Bizzomate is partner in digitale innovatie

Website